Wat anderen zeggen

Hetty Langen– Groeivisie| Organisatieverbeteraar

“Een zinvolle sessie! Monique is een ervaren en goede coach. Ook de rol van de paarden werd duidelijk uitgelegd. Op bepaalde momenten zie/voel  je dan zelf hoe het paard met haar gedrag inspeelt op mijn energie.

Ik vond dat er zonder oordeel en met betrokkenheid naar me geluisterd werd en werd aan het denken gezet door mijn ervaring met het paard.

Vanaf aankomst t/m vertrek is de sfeer warm en zijn de gesprekken open en prettig. Coach en omgeving stralen vertrouwen, harmonie en rust uit.

Mijn naam mag op de referentielijst en er is geen enkele twijfel om Monique aan te bevelen.”

Jolanda van Echten– Project en Interimmanager

“Het was een hele bijzondere en waardevolle sessie, die veel indruk heeft gemaakt. Een hele bijzondere ervaring. Interactie met de paarden is zo ontzettend waardevol en helder.

Ik voelde me gehoord en gezien bij Monique. Haar analyses en feed-back zijn scherp en to the point. Ze is aanwezig zonder te aanwezig te zijn op zeer warme en ondersteunende wijze.”

Ingrid Sennema– Activiteitencoach

“Het was een zeer prettige coachsessie bij Monique. Ze is kundig, warm en belangstellend. Neemt de tijd, zorgt voor rust en weet te raken op een persoonlijke manier.

De omgeving was voor mij al een hele prettige en ontspannende factor. Een plek waar je je snel thuis voelt. Zowel de ruimte van de plek als de ruimte die Monique geeft als persoon bieden een ideale basis voor coachsessies. Aanrader!”

Lars Wuestman– Kitesurf/boarding instructeur

“Voor zo lang als ik mij kan herinneren heb ik het erg moeilijk gevonden om mijn gevoel toe te laten. Er is altijd een grote blokkade. Alsof ik niet het goede voel.

Tijdens mijn sessie bij Monique heb ik weer vertrouwen gekregen dat het om mijn gevoelens gaat, en niet om wat anderen er van denken.

Het was heel prettig om met Monique over gevoelens te praten en met behulp van het paard te reflecteren op mijn houding en uitstraling.

Zo iets simpels als het paard meenemen naar een andere kant van de bak bleek onmogelijk, omdat er daar een emmer stond die symbool stond voor mijn gevoelens.

Zelf zou je er zo heen lopen zonder er veel bij na te denken. Maar het feit dat het paard een signaal van mij kon oppikken dat ik er eigenlijk niet heen wilde en daardoor bleef staan, was voor mij heel krachtig. Vooral omdat het paard nooit zal oordelen, daardoor is het een eerlijke reactie op mijn uitstraling en niet een oordeel over de emmer of de betekenis ervan.

Op deze manier werd mijn gevoel en de blokkade zichtbaar. Dat maakte het veel makkelijker en leuker om mijzelf te begrijpen en te kunnen leren.

Kort gezegd, een enorm leerzame en prettige ervaring. De rust die Monique uitstraalt is erg prettig. Je voelt je direct veilig en vertrouwd bij haar.

Dit word alleen nog maar versterkt door de omgeving waar ze haar coaching doet. Het landgoed is fantastisch mooi en gericht op het welzijn van de natuur en haar dieren. Echt een plek waar alles en iedereen zich prettig kan voelen. “