Over Carla

Wanneer jullie als team met Coherent coaching samenwerken, werken Monique en ik samen. Vier ogen zien meer en 1 + 1 = 3 in ons geval. We kennen elkaar al 25 jaar door en door en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en benutten we maximaal elkaars talenten. Bovendien willen we allebei mensen inspireren en aanmoedigen om hun persoonlijke essentie in te brengen in leven en werk.

Mijn ervaring voor jullie

Ruim 24 jaar jaar werk ik als interim-, programma- en verandermanager bij verschillende organisaties in verschillende branches. Ik heb ruime ervaring in complexe cultuur en organisatie vraagstukken. 

Ik begeleidde o.a. projectgroepen, MT’s en resultaatverantwoordelijke teams bij teamsamenwerking, samen sturen, bij verandering en bij het hervinden van focus en bestaansrecht.

Kenmerkend voor mijn stijl zijn dialoog, gezamenlijkheid vinden, enthousiasme, daadkracht en focus op resultaat. Alle teamleden hebben invloed op het proces en het resultaat. Ik breng werkvormen in die creatief en interactief zijn, gericht op het brengen van openheid en beweging. 

Ik help onuitgesproken zaken naar voren te halen en effectief te bespreken. Zo bevestigen en versterken we duurzaam de verbinding in het team.

Tenslotte ben ik van nature gericht op het herkennen van de aanwezige potentie en verschillende kwaliteiten van alle teamleden, zodat we deze kunnen leren kennen en benutten. Iedereen versterkt met z’n eigenheid en kracht het team.

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

Voor een indruk van mijn loopbaan kun je hier klikken om naar mijn LinkedIn profiel te gaan.