Balans na Burn-out

Bij een burn-out ben je opgebrand. Je voelt je lichamelijk en geestelijk uitgeput. Gewone dingen of je werk lukken niet en je herkent jezelf gewoon niet meer. Je hebt al lang teveel concessies gedaan en bent niet genoeg trouw aan jezelf geweest.

Het balans na burn-out arrangement is er op gericht jou te helpen herstellen en te leren vertrouwen op jezelf. Ons doel is dat jij opnieuw -of misschien wel voor het eerst- vol in het leven staat dat bij jou past.

Met behulp van verschillende werkvormen en sessies met de paarden maken we zichtbaar wat van belang is voor het terugbrengen van balans in jezelf. Onze aanpak betreft 3 stappen.

Stap 1 Fysiek herstel

De eerste stap is fysiek herstel. We ontdekken wat jou in rust brengt en hoe je weer kunt ontspannen. We gaan ook uitzoeken wat je energie geeft en wat juist energie remt.

We ontmoeten elkaar gedurende deze fase 5 sessies van circa 1 uur op het landgoed. Meestal vinden de sessies 1 keer per 2 weken plaats maar we kijken elke keer opnieuw naar wat nodig is. Een week na elke sessie hebben we een telefonisch contact van circa 30 minuten om te evalueren hoe het met je gaat.

De investering verbonden aan deze fase is € 675.- excl. btw

Stap 2 Blik naar binnen

Wanneer er voldoende ontspanning is en je fysiek herstellende bent gaan we verkennen wat jouw burn-out veroorzaakt heeft. We richten onze blik naar binnen. Je werkt aan de dingen binnen en buiten jezelf die hebben geleid tot jouw burn-out.

We ontmoeten elkaar gedurende deze fase 3 sessies van circa 1,5 uur. De sessie vinden 1x per 3 weken plaats. Een week na elke sessie hebben we telefonisch contact van circa 30 minuten om te evalueren hoe het met je gaat.

De investering verbonden aan deze fase is € 570,- excl. btw

Stap 3 Toepassen

In de laatste stap ben je fysiek hersteld en heb je energie. Je hebt al veranderingen aangebracht in je leven en gedrag en bent misschien al weer aan het werk. Nu komt het er op aan dat wat je geleerd hebt toe te passen, weer vol op jezelf te vertrouwen en mogelijk nog een laatste struikelblok te tackelen. Hoewel in deze fase ons contact veel minder intensief is, zijn we er nog wel voor je. Jij kunt het zelf- maar wij zijn er als spiegel en vertrouwde steun in de rug.

We ontmoeten elkaar gedurende deze fase 2 sessies van circa 1,5 uur. De sessie vinden 1x per 3 weken plaats. Een week na de eerste sessie hebben we telefonisch contact van circa 30 minuten om te evalueren hoe het met je gaat.

De investering verbonden aan deze fase is  € 330,- excl. btw

Kennismaken

Alvorens aan de slag te gaan, maken we kennis. Tijdens een (telefonische) intake verkennen we of we bij elkaar passen en wat ik voor je kan betekenen. Dit is uiteraard kosteloos.

Je coach voor dit arrangement is Monique.