Coherent persoonlijk

Tien weken commitment aan jouw groei.

Het Coherent Persoonlijk arrangement betreft maatwerk. Gedurende 10 weken is jouw ontwikkelvraag uitgangspunt van onze samenwerking.

We ontmoeten elkaar deze 2 maanden voor 3 sessies van circa 1,5 uur op het landgoed. Zeker 2 sessies werk je met onze paarden.

In principe werken we overdag tijdens kantooruren. Is dat lastig voor jou? In de zomermaanden is het mogelijk de sessies op een avond te plannen en gedurende de winter zijn zaterdagen optioneel.

Allereerst verkennen we je vraag en onderzoeken we hoe het komt dat je tot nu toe handelde zoals je deed. Vervolgens bekijken we je motivatie om je doel te bereiken en gaan we op zoek naar wegen om je situatie duurzaam te veranderen. Tenslotte stel je vast hoe je jouw succes kunt herkennen en hoe je gemotiveerd blijft.

Tijdens de looptijd van het arrangement is er voldoende gelegenheid om je nieuwe inzichten in te slijten met een steuntje in de rug. Tussen de sessies door kun je me bellen, appen of mailen om te sparren over je ervaringen.

Kennismaken

Alvorens aan de slag te gaan, maken we kennis. Tijdens een (telefonische) intake verkennen we of we bij elkaar passen en wat ik voor je kan betekenen. Dit is uiteraard kosteloos.

Je coach voor dit arrangement is Monique.

Investering

De investering verbonden aan dit arrangement is € 1250,- .