Terug naar het overzicht

We zijn live!

Wauw, wat een reis heb ik achter de rug. Zelfonderzoek naar wat mij na al die jaren definieert als coach en dit vertalen naar een aanbod voor jou. Het voelt spannend, want opgaan in het grote geheel is er niet meer bij. Kop boven het maaiveld, Coherent Coaching is geboren!

En daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website en huisstijl bij. Om iedereen te kunnen vertellen dat Coherent Coaching een unieke aanpak heeft. Maar ook om uit te dragen dat persoonlijk ontwikkelen leuk is!

Wij zijn er voor teams, ondernemers, managers, young professionals en hoogbegaafden die op zoek zijn naar de juiste focus. Hierover lees je alles op de nieuwe website.

Ik ben vooral benieuwd wat je er van vindt. Mag ik je uitnodigen de website te bekijken en je mening te geven? Schroom niet om eerlijk te zijn, ik ben benieuwd…

Lieve groet, Monique

www.coherentcoaching.nl

Terug naar het overzicht