Over Monique

Doe waar je je goed bij voelt

Mijn wens voor jou is dat je doet waar je goed in bent en waar je je goed bij voelt. Zowel in werk als privé. Dat doen waar je je goed bij voelt, geeft energie.

Ik zie graag mensen goed in hun vel en ik geloof dat het zeer helpend is dat dat wat je doet bij je past.

Gedurende ons leven veranderen we. We groeien in ons werk, leren onszelf beter kennen, krijgen te maken met verlies, voelen ons gefrustreerd of hebben stress, maken wel eens verkeerde keuzes, krijgen soms minder energie, omstandigheden veranderen en ga zo maar door. Allemaal momenten waarop je kunt evalueren hoe je op koers kunt blijven of je koers kunt verleggen wanneer nodig. Zelf sturing kunt houden of nemen, ongeacht wat.

Want zelf kunnen sturen betekent vrijheid. En dat is mijn hoogste goed.

Jou ondersteunen bij je ontwikkeling en de weg vinden naar vrij zijn, is wat mij drijft.

Kenmerkend voor mij is dat ik snel tot de kern van je vraag of probleem kom. De vraag achter je vraag zie als het ware. Ik ben van “cut the crap”, je eigen verhaal ken jij al door en door, laten we het eens anders aanvliegen. “Recht door de voordeur, geen ontkomen aan, maar het voelt als een warme deken!”, zoals een coachee het eens verwoordde.

Mijn ervaring voor jou!

Gedurende mijn werk heb ik vanuit verschillende rollen mensen en teams ondersteund in veranderende complexe omgeving hun weg te vinden. Zo werkte ik als HR-manager, afdelingsmanager, projectmanager en fieldmanager bij handelsondernemingen, ICT bedrijven en Klant Contact Centers.

Aanvankelijk begeleidde ik young professionals, later met name midden- en hoger management.

Aan mijn coachtechniek heb ik de laatste jaren Equine Assisted coaching toegevoegd en ik ben nog elke keer blij met het snelle en blijvende effect van paardencoaching.

Als coach heb ik veel ervaring op het gebied van zelfleiderschap, persoonlijke effectiviteit en hoogbegaafdheid. Ik ken de dynamieken van het bedrijfsleven, heb ervaring met work- life balance- en burn-out begeleiding en ben goed in het herkennen van patronen die ons probleem in stand houden.

Voor een indruk van mijn loopbaan kun je hier klikken om naar mijn LinkedIn profiel te gaan. Wil je gewoon contact? Dat kan natuurlijk altijd.